Rechtlicher Hinweis

Des del 2004 en què Martí Ferré i Agnès Simon fundaren Bildi Grafiks, estem oferint els nostres serveis de disseny gràfic.Amb rigor però informalitat encarem els projectes intentant aportar alguna cosa més que un disseny correcte i net. Cada cas és una oportunitat per fer quelcom especial, interessant i sobretot atemporal, complint al màxim amb l'objectiu comunicatiu que té cada projecte. L'esperit fresc i innovador es combina amb l'experiència i la responsabilitat per fer un disseny encertat, donant com a resultat peces amb alts graus d'experimentació.


L'alt nivell d'exigència ens ajuda a créixer cada dia més podent assumir reptes nous. La tranquil·litat i l'aire pur són essencials per poder fer un disseny net i amb potència. No ens agraden les presses, no ens agrada treballar sota pressió, necessitem temps i espai per poder sentir i pair cada projecte tal i com es mereix. Un millor entorn significa uns millors proyectes.


Realitat creativa vs Llibertat creativa.
La realitat creativa és una manera de fer o entendre la nostra feina en el camp del disseny gràfic. Concreta la nostra posició/relació amb la idea de "llibertat creativa" tant sol·licitada pels estudis de disseny: "per treballar volem llibertat creativa". Sovint aquesta idea es pot interpretar, o s'interpreta, en el sentit d'una mena de "dictadura del disseny", on el més important és l'ego del dissenyador, obviant les necessitats reals, mesclant els conceptes d'art i disseny. Als dissenyadors ens agrada sentir-nos artistes d'alguna manera. Però no, nosaltres resolem problemes i plantegem solucions reals, factibles, que aporten una millora a la peça o projecte. Aleshores, aquesta idea de "realitat creativa", és com l'apologia màxima de que hem de viure creativament. No estem en un món apart, formem part de la realitat i intentem adaptar-nos-hi creativament.


L'altra idea és "creativitat"; és una paraula que en certa manera és pedant, doncs autoanomenar-se "creatiu" implica, en certa manera, que la resta de mortals no ho són, de creatius. Entenem la creativitat com a orígen de la vida: sense creativitat no hi ha vida i viceversa. Així doncs, la creativitat és el goig, el plaer de l'existència, la realització màxima. Quan els humans estem feliços la creativitat desborda, quan la infelicitat inunda les nostres vides, la creativitat desapareix i apareix la monotonia, la impersonalitat, la grisor, la uniformitat. Cal lluitar i perseverar en tenir les necessitats vitals resoltes, satisfetes, i la creativitat (la vida) floreix sense límits, i el millor del cas: encertadament.


Així doncs, la nostra manera d'entendre el disseny, i la vida, és certament desenfadada, però alhora responsable, responent dels nostres actes, assumint responsabilitats, mullant-nos, cercant maneres alternatives per resoldre les situacions i problemes que es van presentant.Per treballar demanem/exigim una "realitat creativa" és a dir, una realitat vital, feliç, lliure de prejudicis i idees preestablertes. Volem dels nostres clients i col·laboradors vitalitat i felicitat, és a dir, creativitat.Només així aconseguirem solucions creatives pels problemes (projectes) reals.


 

 


BILDI GRAFIKS
 


Musik
Identität
Katalog
Ausstellung
Verpackung
Typografie
Editorial
Plakat
Schilder
Merchandising
Broschüre
Einkaufstasche
Flyer
Andere
kaufladen
app

Philosophy
FAQ
Kontakt
Jobs
PUBLIKATIONEN
Best of European Design and Advertising 2004 ADC*E // Best of European Design and Advertising 2005 ADC*E // Best of European Design and Advertising 2006 ADC*E // Best of European Design and Advertising 2008 ADC*E // Best of European Design and Advertising 2009 ADC*E // Editorial / Made in Spain Index Book // esc ¡entra en el diseño español! Actar // esc -enter spanish creativity- Actar // étapes: diseño y cultura visual, 12 Gustavo Gili // Inout & Friends nE yOUNG // International Yearbook Communication Design 2009/2010 Red Dot Edition // International Yearbook Communication Design 2010/2011 Red Dot Edition // Laus 01 Actar // Laus 02 Actar // Laus 03 Actar // Laus 04 Actar // Laus 05 Actar // Laus 06 Actar // Laus 07 Actar // Laus 08 Actar // Laus 09 Actar // Laus 2010 Actar // Logos made in Spain Index Book // Select D Graphic Design from Spain Index Book // Select E Graphic Design from Spain Index Book // Select G Graphic Design from Spain Index Book // Select H Graphic Design from Spain Index Book // Select I Graphic Design from Spain Index Book // Selected A Graphic Design from Europe Index Book //
KUNDENLAGE
BIldi Grafiks SL.
General Prim 4, 3-1
E-08720 Barcelona.

T. 0034 938921827. info@bildi.net.
skype:bildigrafiks

Fahren
PARTNER
Martí Ferré Carreras
Agnès Simon Udina