avís legal

Benvingut a la pàgina web de Bildi Grafiks SL.

 

Si us plau, llegiu atentament aquesta informació per tal de conèixer les condicions i termes d'ús del nostre web.


Bildi Grafiks SL, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, informa que: la seva denominació social és: Bildi Grafiks SL. Està inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 36330, Foli 183, full número B 285311, Inscripció 1 ª; el seu CIF és: B-63430656 i el seu domicili social és a: Ca l'Esperanceta. Eix Rossend Montané s / n. 08734 Moja-Barcelona.

 

Bildi Grafiks S.L. informa que el web www.bildi.net té per objectiu facilitar el coneixement de les activitats que aquesta empresa realitza i dels productes i serveis que presta, transmetent les sol licituds de servei al nostre departament comercial.

 

Bildi Grafiks SL, de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i en relació amb la normativa de desenvolupament, garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades i reconeix els drets d'accés, cancel.lació, modificació i a ser informats abans de la seva cessió per exercir el dret d'oposició.

 

Bildi Grafiks S.L. no desitja rebre informació confidencial ni de la propietat de l'usuari del nostre lloc web. Qualsevol informació o material enviat a Bildi Grafiks SL es considerarà com a no confidencial.

 

Els drets de propietat intel lectual del web www.bildi.net i dels diferents elements que conté són titularitat de Bildi Grafiks SL. Correspon a Bildi Grafiks SL l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.

 

La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta web, així com la lesió dels drets de Propietat Intel.lectual o Industrial de Bildi Grafiks SL, donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.

 

Es concedeix el dret de reproducció parcial del seu contingut sempre que concorrin les següents condicions: Que sigui compatible amb els fins del web www.bildi.net. Que es realitzi amb ànim d'obtenir la informació continguda i no amb propòsit comercial. Que cap dels continguts relacionats en aquesta web siguin modificats. Que cap imatge, gràfic o text disponible en aquesta web sigui utilitzat, copiat o distribuït separadament del contingut que l'acompanya. Que sigui comunicat prèviament a Bildi Grafiks SL.

 

Bildi Grafiks S.L. es reserva la facultat de realitzar modificacions i actualitzacions de la informació continguda al seu web o en la configuració i presentació d'aquesta, així com d'efectuar millores i / o canvis en els productes i serveis descrits en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís.

 

Bildi Grafiks S.L. no garanteix la inexistència d'errors en l'accés a la web, en el seu contingut, ni que aquest es trobi actualitzat, encara que destini els seus esforços per a, si s'escau, evitar-los, resoldre'ls o actualitzar-los.

 

Bildi Grafiks S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió o continguts dels enllaços de tercers als quals es fa referència a la web.

 

Tant l'accés a aquest web com l'ús que pugui fer-se és d'exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. Bildi Grafiks S.L. no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar d'aquest accés o ús.

 

Bildi Grafiks S.L. no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir ni dels possibles danys que puguin causar al sistema informàtic de l'usuari (hardware i software), els fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència de la presència de virus a l'ordinador de l'usuari utilitzat per a la connexió als serveis i continguts de www.bildi.net, d'un mal funcionament del navegador o de l'ús de versions no actualitzades d'aquest.

 

Bildi Grafiks S.L. i el logo Bildi Grafiks S.L. són marques registrades de Bildi Grafiks S.L. Totes les altres marques i marques registrades són propietat de les seves respectives empreses.

 

Per a la interpretació i compliment de les clàusules d'aquest text, així com de les incidències derivades d'aquesta web, les parts renuncien a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls com a propi i es sotmeten expressament als jutjats i tribunals de Barcelona.

 

 


BILDI GRAFIKS
 


Música
Identitat
Catàleg
Exposició
Envàs
Tipografia
Editorial
Cartell
Senyalètica
merchandising
fulletó
Bossa comercial
Flyer
Varis
botiga
app

filosofia
faq
Contactar
Treballar
PUBLICACIONS
Best of European Design and Advertising 2004 ADC*E // Best of European Design and Advertising 2005 ADC*E // Best of European Design and Advertising 2006 ADC*E // Best of European Design and Advertising 2008 ADC*E // Best of European Design and Advertising 2009 ADC*E // Editorial / Made in Spain Index Book // esc ¡entra en el diseño español! Actar // esc -enter spanish creativity- Actar // étapes: diseño y cultura visual, 12 Gustavo Gili // Inout & Friends nE yOUNG // International Yearbook Communication Design 2009/2010 Red Dot Edition // International Yearbook Communication Design 2010/2011 Red Dot Edition // Laus 01 Actar // Laus 02 Actar // Laus 03 Actar // Laus 04 Actar // Laus 05 Actar // Laus 06 Actar // Laus 07 Actar // Laus 08 Actar // Laus 09 Actar // Laus 2010 Actar // Logos made in Spain Index Book // Select D Graphic Design from Spain Index Book // Select E Graphic Design from Spain Index Book // Select G Graphic Design from Spain Index Book // Select H Graphic Design from Spain Index Book // Select I Graphic Design from Spain Index Book // Selected A Graphic Design from Europe Index Book //
CLIENTSLOCALITZACIÓ
BIldi Grafiks SL.
General Prim 4, 3-1
E-08720 Barcelona.

T. 0034 938921827. info@bildi.net.
skype:bildigrafiks

Veure mapa
SOCIS
Martí Ferré Carreras
Agnès Simon Udina